Online offerte voor reparatie en onderhoud

in 3 eenvoudige stappen een online offerte voor reparatie en onderhoud.

Online offerte voor banden en velgen

in 3 eenvoudige stappen een online offerte voor banden en velgen.

APK reminder

Nooit uw APK-datum vergeten? Vul uw mailadres in en u ontvangt 5 weken van te voren een e-mail met een herinnering aan de APK -keuring

Garantie occasions

Al onze auto's worden vooraf gecontroleerd en APK gekeurd. Ook hebben wij de auto een poetsbeurt gegeven. Wij zetten de auto (gratis)voor u op naam

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Airco service

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit en zorgt in de zomer voor een koele auto.

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Opslag winterbanden en zomerbanden

Na een seizoenswissel kan u bij Autocrew terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.